Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de aceite
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 huevos (60-65 g c/u)
- 500 g de nata montada
- 1 cucharadita de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1028.4 kJ / 247 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Tarta de chocolate almendrada
3h
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Savarin rápido al ron
1 godz. 30 min
Mississippi mud cake
50 min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3 Std. 50 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1 godz. 10 min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Brazo de gitano
3h