Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Avellanas crocantis
- 40 g de avellanas troceadas
- 1 cucharada de azúcar glas
Ganache de chocolate praliné
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 340 g de chocolate praliné Nestlé® postres en trozos
- 60 g de mantequilla en trozos
Crujiente de arroz con dulce de leche
- 150 g de dulce de leche espeso (pastelero)
- 40 g de arroz inflado
Bizcocho plancha de chocolate
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 80 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 30 g de cacao puro en polvo
Montaje, cobertura de chocolate con leche y decoración
- 350 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 120 g de agua
- 50 g de chocolate blanco para postres
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3724 kJ / 891 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 90.5 g
- Tuk
- 52.3 g
- Nasycený tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 132.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10min
Minihojaldres de almendra
30 min
Tarta de trufa y nata
10h 15min
Profiteroles de tiramisú
4h
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Nata de trufa
8u. 15min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Brazo gitano de café
1 godz. 30 min