Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 320 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 1 pellizco de sal
- 500 g de aceite para freír
Glaseado de chocolate
- 60 g de nubes
- 20 g de agua
- 60 g de nata
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 404 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 26.4 mg
Alternativní recepty
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Rollo de chocolate
3 godz. 15 min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1h 30min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min