
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
-
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt - 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette coupées en tranches
- 1 gousse d'ail coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 445 kcal / 1862 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia à la crescenza
1hod. 45min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia croquante
3hod.
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Olivettes
1hod. 45min
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Ficelle apéro oignon-olive
3hod.
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min