Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 300 g de farine blanche type 45
- 200 g de farine de blé dur
- 100 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel
La finition
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, coupées en tranches
- 1 gousse d'ail, coupée en lamelles
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia aux oignons
2h 15 min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia aux céréales
2 godz.
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 25min
Focaccia à la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Pissaladière
3h
Focaccia croquante
3h
Focaccia à l'oignon
3 godz. 15 min
Focaccia au thym
3h
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min