Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 10 g d'huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 350 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel
La garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivette, émincées en tranches
- 1 gousse d'ail, émincée en tranches
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia à l'oignon
3hod. 15min
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia à la crescenza
1h 45 min.
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Fougasse
2 Std.
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 godz. 20 min