
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g d'eau
- 70 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
- 330 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
-
400
g de fromage crescenza coupé en morceaux
nebo 400 g de fromage squacquerone coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 371 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza roulée au speck et à la fontina
2hod. 10min
Focaccia sucrée à la noisette
2hod. 20min
Focaccia croustillante
1hod. 55min
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Mini focaccias à l'origan
3hod. 40min
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Pain farci à la mozzarella
45min
Minicocas tunisiennes
2hod. 15min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2hod. 10min
Panzerotti à la romaine
1hod. 5min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2hod.