Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g d'eau
- 70 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 ½ c. à café de sel
- 330 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 400 g de fromage crescenza, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20 min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Focaccia à la pomme de terre
2h 50 min
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50 min