Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 2 - 3 brins de basilic frais, les feuilles seulement, lavées et séchées
- 200 g de farine de blé complet
- 50 g de farine blanche type 45
- 100 g de ricotta
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 250 g de tomates pelées, coupées en tranches
- 50 g de mie de pain
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un filet pour la finition
- 1 - 3 pincées d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal / 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 15 g / 15 g
- Sacharidy
- 55 g / 55 g
- Tuk
- 23 g / 23 g
- Vláknina
- 7 g / 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chaussons aux légumes
40 Min
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2 Std.
Talmouses au brie
1 godz. 5 min
Mini-calzones végétariennes
2 Std.
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1h 15min
Pizza tomate et roquette
1 Std.
Bricks aux légumes et à la tome
1 Std.
Mash de pommes de terre, piquillos et olives
45 Min
Gnocchi aux trois couleurs
35min
Pizza XXL
3j
Pizza Diavola
1h 40min