Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 2 - 3 brins de basilic frais, les feuilles seulement, lavées et séchées
- 200 g de farine de blé complet
- 50 g de farine blanche type 45
- 100 g de ricotta
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 250 g de tomates pelées, coupées en tranches
- 50 g de mie de pain
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un filet pour la finition
- 1 - 3 pincées d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal / 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 15 g / 15 g
- Sacharidy
- 55 g / 55 g
- Tuk
- 23 g / 23 g
- Vláknina
- 7 g / 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza aux pommes et au brie
1h 45min
Couronne de légumes aux graines de courge
1 Std. 20 Min
Fish cakes
1hod. 5min
Pain farci à la mozzarella
45 min
Pizza épinard-feta
1 godz. 10 min
Smacafam
55min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 Min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 godz.
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1 godz.
Pizza XXL
3h
Cheesecake salé au poivron
45 min