Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů vody
- 200 gramů šunky, na kousky
- 200 gramů slaniny, prorostlé, na kousky
- 200 gramů kuřecích jater, očištěných a osušených
- 50 gramů cibule, napůl
- 25 gramů petržele, kořenu
- 25 gramů celeru
- 2 stroužky česneku
- 2 kusy nového koření
- máslo, na vymazání formy
- strouhanka, na vysypání formy
- 50 gramů rohlíku nebo housky, předem namočené ve vodě a vymačkané
- 3 vejce
- 20 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ½ - 1 čajová lžička nastrouhaného muškátového oříšku
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční majonézová omáčka
Žádné hodnocení
Huspenina
2 Std. 25 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 Std. 45 Min
Tvarůžkové kuličky
25 Min
Bagety
35 Min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Bílá klobása ve skle
1h 20min
Škvarková pomazánka
5 Min
Bageta
3h 45min
Péřové bramborové knedlíky
1h 10min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min