Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 50 gramů škvarků
- 250 - 300 gramů mléka
- 30 gramů čerstvého droždí
- 1 čajová lžička cukru
- 250 gramů polohrubé mouky
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička soli
- 2 žloutky
- 1 polévková lžíce vepřového sádla
Náplň
- 100 gramů vepřového sádla, rozpuštěného
- 400 - 500 gramů kysaného zelí, bílého
- 1 polévková lžíce kmínu, celého, na posypání
- 1 vejce, na potření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 22.9 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frncochaté knedlíky
30 Min
Cuketové koláčky s nivou
3 godz. 10 min
Variace na vlašský salát
5 Min
Alsaský koláč
1h
Škvarková pomazánka
5 Min
Šnečci s kysaným zelím
1h 45min
Makovo-meruňkový věnec
1h 30min
Falešná humrová pomazánka
15 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 godz. 5 min
Škvarkové placky
1h 10min
Povidlové buchty
2h 10min