Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů krupicového cukru, plus navíc 2 čajové lžičky na posypání před pečením
- 150 gramů másla, na kousky
- 3 vejce
- 300 gramů rebarbory (viz Tip)
- 250 gramů polohrubé mouky
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 2 čajové lžičky vanilkového cukru
- 60 gramů mléka
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1503 kJ / 359 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 169 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Vajíčková pomazánka s křenem
15 Min
Mug cake s borůvkami
10 Min
Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem
50min
Salát z červené řepy
10 Min
Tomův čokoládový koláč s třešněmi
1h 40min
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
1h 10min
Čokoládový dort ze dvou ingrediencí
1h
Drobenkový kakaový koláč s mléčnou náplní
1h
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h
Citrónová babeta
1h 20min
Hraběnčiny řezy
50min