Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins de persil plat frais, équeutés
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, coupés en cubes (2-3 cm)
- 800 g de carottes, coupées en rondelles
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1308 kJ / 312 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Poulet basquaise
50 min.
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Veau aux carottes et au cerfeuil
1 Std. 40 Min
Sauté de porc à la provençale
1u. 5min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
12h
Colombo de porc aux légumes
45 min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Boeuf carotte
1 Std. 35 Min