
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux
- 100 g de carotte
- 100 g de navet
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- ½ oignon
- 1 clou de girofle
- 1500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel
- 100 g de poireau, fendu dans la longueur
- 100 g de pomme de terre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bœuf bourguignon
2hod. 30min
Blanquette de veau
1hod. 15min
Pot-au-feu
1hod. 40min
Poulet basquaise
50min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1hod. 20min
Rôti de veau et haricots verts
1hod.
Bœuf bourguignon
1hod. 25min
Paupiettes de veau aux olives
50min
Bœuf carottes
2hod.
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min
Lapin à la moutarde
1hod.
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min