Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 200 g d'eau
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de roquefort, émietté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 360 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Moules à la bretonne
55 min
Mouclade
1 godz.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Moules à la sauce chorizo
1 godz.
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Moules à la basquaise
55 min
Moules à l'espagnole
50min
Moules sauce Alfredo
45min
Moules marinières
30min
Sauce au roquefort
20min
Moules au curry
40min
Moules à la crème et au vin blanc
45min