Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 3 - 4 Äpfel, groß (z. B. Granny Smith)
- 220 g Vollrohrzucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 50 g Schlagobers
- ½ TL Zimt, gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 2 TL Vanillezucker
- 2 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Backpulver
- ½ TL grobes Meersalz
- ¼ TL Natron
- 180 g Buttermilch
- Sauerrahm zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Baiser-Torte
2 Std. 10 Min
Aprikosen-Tarte
4 Std.
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min
Quiche mit Beerencreme
1h 40min
Orangenmarmeladen-Pie
2h
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2h
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40min
Pflaumen-Birnen-Tarte
1h
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Apfelkuchen satt
1h 30min