Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g griechisches Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Salz
- 6 Paprikaschoten (gelb, rot, orange)
- 3 kleine Zucchini
- 1 Melanzani
- 6 Knoblauchzehen
- 6 Schalotten, halbiert
- 300 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Rotweinessig
- 400 g Olivenöl, etwas mehr zum Garnieren
- 3 Zweiglein Rosmarin, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1372 kJ / 327 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Weißbrot
15 godz.
Ciabatta
17 godz.
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1h 15min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30 min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2sa
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1h 25 min
Kurkuma-Pizza mit Sardellen, Zucchiniblüten und Zwiebeln
2h 5 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1sa
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1sa 30 dk
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50 min
Selbstgemachte Streifennudeln auf Vorrat - Ev Yapımı Erişte
1 godz. 5 min