Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa verde cruda
- 6 piezas de tomate verde
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 1 chile serrano
- 1 pizca de sal fina
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de hojas de cilantro, frescas
Relleno de chicharrón en pasilla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 chiles pasilla, sin tallo ni semillas
- 400 g de jitomate saladet
- 1 cdita de sal fina (volitelně)
- 20 g de aceite vegetal
- 200 g de chicharrón de cerdo seco, en trozos
Relleno de frijol
- 40 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 - 10 g de chile serrano, sin tallo
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de frijoles cocidos, reserve un poco del caldo de cocción
- ½ de sal fina
Tacos de canasta
- 125 - 150 g de aceite para freír, el necesario
- 1 cda de hojuelas de chile seco de árbol
- 30 tortillas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1865 kJ / 444 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Tacos al pastor chilangos
40 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Pasta al poblano
35 min
Carnitas
50 min
Clemole rojo
40 min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Panuchos de cochinita pibil
35 min
Chilorio
1h