Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa verde cruda
- 6 piezas de tomate verde
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 1 chile serrano
- 1 pizca de sal fina
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de hojas de cilantro, frescas
Relleno de chicharrón en pasilla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 chiles pasilla, sin tallo ni semillas
- 400 g de jitomate saladet
- 1 cdita de sal fina (volitelně)
- 20 g de aceite vegetal
- 200 g de chicharrón de cerdo seco, en trozos
Relleno de frijol
- 40 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 - 10 g de chile serrano, sin tallo
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de frijoles cocidos, reserve un poco del caldo de cocción
- ½ de sal fina
Tacos de canasta
- 125 - 150 g de aceite para freír, el necesario
- 1 cda de hojuelas de chile seco de árbol
- 30 tortillas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1865 kJ / 444 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde de chile de árbol
10min
Enchiladas suizas
1h
Birria
1h
Salsa de chile de árbol seco
20min
Rajas con queso
25min
Tacos de camarón de la Viga
40min
Pasta al poblano
35min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Tacos de camarón con mayonesa de habanero
25min
Arroz a la mexicana
50min
Pozole Rojo
1h 30min
Tacos al pastor chilangos
40min