Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa verde cruda
- 6 piezas de tomate verde
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 1 chile serrano
- 1 pizca de sal fina
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de hojas de cilantro, frescas
Relleno de chicharrón en pasilla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 chiles pasilla, sin tallo ni semillas
- 400 g de jitomate saladet
- 1 cdita de sal fina (volitelně)
- 20 g de aceite vegetal
- 200 g de chicharrón de cerdo seco, en trozos
Relleno de frijol
- 40 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 - 10 g de chile serrano, sin tallo
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de frijoles cocidos, reserve un poco del caldo de cocción
- ½ de sal fina
Tacos de canasta
- 125 - 150 g de aceite para freír, el necesario
- 1 cda de hojuelas de chile seco de árbol
- 30 tortillas de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1865 kJ / 444 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panuchos de cochinita pibil
35 Min
Quesadillas de chicharrón prensado
30 Min
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Birria
1h
Gorditas de chicharrón
2 Std.
Enchiladas suizas
1h
Empanadas potosinas
45min
Arroz a la mexicana
50 Min
Pozole Rojo
1h 30min
Caldo tlalpeño
1h 20 phút