Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso oaxaca
Pollo
- 500 g de pechuga de pollo, sin hueso, ni piel, cortado en trozos de 4 cm
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 15 g de aceite vegetal (volitelně)
Salsa de chile morita
- 3 chiles morita, sin tallo, ni semillas y asado
- 2 chiles guajillo, sin tallo, ni semillas y asados
- 650 g de tomate verde, asados
- 2 dientes de ajo, pelados y asados
- 1 cdita de sal fina
- 200 g de agua
Tacos
- 18 tortillas, a temperatura ambiente (ver tip)
- aceite para freír, el necesario
- crema ácida, la necesaria para servir
- lechuga, picada para servir
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 8142 kJ / 1938 kcal
- Protein
- 198 g
- Sacharidy
- 294 g
- Tuk
- 84 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Enchiladas con salsa cremosa de jalapeño
50 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Tacos ahogados en salsa de chile piquín
1 Std.
Enchiladas suizas
1 Std.
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Flautas de res
1 Std.
Enchiladas de pollo
40 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min