Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso oaxaca
Pollo
- 500 g de pechuga de pollo, sin hueso, ni piel, cortado en trozos de 4 cm
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 15 g de aceite vegetal (volitelně)
Salsa de chile morita
- 3 chiles morita, sin tallo, ni semillas y asado
- 2 chiles guajillo, sin tallo, ni semillas y asados
- 650 g de tomate verde, asados
- 2 dientes de ajo, pelados y asados
- 1 cdita de sal fina
- 200 g de agua
Tacos
- 18 tortillas, a temperatura ambiente (ver tip)
- aceite para freír, el necesario
- crema ácida, la necesaria para servir
- lechuga, picada para servir
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 8142 kJ / 1938 kcal
- Protein
- 198 g
- Sacharidy
- 294 g
- Tuk
- 84 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos ahogados en salsa de chile piquín
1 godz.
Salpicón de res
1 godz.
Tortas ahogadas de pollo
30 min
Flautas de res
1 godz.
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Enchiladas de pollo
40 min
Enchiladas con salsa cremosa de jalapeño
50 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Tostadas de rajas con pollo
40 min
Enchiladas suizas
1 godz.
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min