Kompatibilní verze
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 80 g
Alternativní recepty
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
S'mores Pie
4h 40 min
Salmon Soufflé
1 Std.
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Duck foie gras
24 godz.
Lobster Bisque
1h 50min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Root Vegetable Soufflé
1h 25 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min