Kompatibilní verze
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 80 g
Alternativní recepty
Quince Tart
1h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Black nougat
3h
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Raspberry Dacquoise
2h
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
Sourdough Baguettes
15h
Tapenade
10 min
Pain d'Epi
2u. 40min
Salsa Verde
10 min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min