Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
TM6 TM5

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

Gnudi

  • 1000 g ricotta cheese
  • 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
  • fine semolina, for dusting

Sage Butter

  • 150 g unsalted butter, diced
  • 20 fresh sage leaves
  • ½ lemon, finely grated zest only
  • 50 g toasted pine nuts
  • water, for cooking gnudi
  • 1 tsp fine sea salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4477 kJ / 1077 kcal
Protein
66 g
Sacharidy
21.4 g
Tuk
80 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty