Zařízení & příslušenství
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Příprava 35min.
Celkový 20hod. 45min.
6 portions
Suroviny
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
66 g
Kalorie
4477 kJ /
1077 kcal
Tuk
80 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gefilte Fish
1hod. 10min.
Asparagus cream soup
30min.
Béarnaise Sauce
20min.
Greek Appetiser Tart
1hod. 30min.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min.
Aubergine papeton with tomato coulis
2hod.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3hod.
Beurre Blanc
20min.
Bordelaise Sauce
55min.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1hod. 20min.
Béarnaise sauce
15min.
Emmental Gougères
50min.