
Kompatibilní verze
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg freshly ground (see tip)
- fine semolina for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1077 kcal / 4477 kJ
- Protein
- 66 g
- Tuk
- 80 g
- Sacharidy
- 21.4 g
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45min
Hollandaise Sauce
15min
Key Lime Pie
4hod. 40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fresh Pasta Dough
1hod.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Kabocha Sage Risotto
40min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1hod.
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1hod. 50min
Peking-Style Duck Pancakes
11hod. 25min
Salsa Verde
10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min