Kompatibilní verze
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 80 g
Alternativní recepty
Gazpacho
1h 15 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Sicilian Caponata
30 min
Wine Salts
22 Std. 55 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Artichokes Romana
50min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min