Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g plain flour
- 200 g quinoa, cooked (cooked weight, see tip)
- 1 tsp poppy seeds
- 3 tsp dried fennel seeds
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp sugar
- 50 g unsalted butter, diced
- 330 g milk
- 2 Tbsp sumac, for sprinkling
- 2 tsp coarse sea salt, for sprinkling
- 2 Tbsp vegetable oil, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15 godz.
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2hod. 30min
Fougasse
2 Std.
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Onion Tart (TM6)
1h
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.