Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Limoncelloeis
- 150 g Schlagobers
- 10 g Vanillezucker (1 EL)
- 6 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1 EL Zitronenschale, gerieben
- 45 g Zucker
- 65 g Zitronenlikör (z. B. Limoncello)
- 135 g Ricotta
Pistazienkekse
- 1 Bio-Zitrone
- 50 g Zucker
- 5 g Vanillezucker (1 TL)
- 1 Prise Salz
- 100 g Dinkelmehl, glatt
- 60 g Pistazien, gesalzen, geschält
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Natron
Fertigstellung
- 180 g Feinkristallzucker
- 6 Eiklar
- 1 Msp. Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2821 kJ / 674 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1h 45min
Pudding
15min
Himalaya-Butter
25 Min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5h
Mini-Strudel mit Federweißer-Schaum
1h
Biskuit
1h 50min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 Min
Indianer mit Schlagobers
2h 15 min.
Süßer Mürbeteig
1h 50min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3h