Himalaya-Butter

Himalaya-Butter

4.5 86 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
10 Portionen

Suroviny

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Wasser sehr kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Rapsöl
    20 g
  • Himalaya-Salz
    ½ - 1 TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 1 g
Kalorie 710 kJ / 170 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...