Zařízení & příslušenství
Himalaya-Butter
Příprava 15min.
Celkový 25min.
10 Portionen
Suroviny
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Wasser sehr kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Rapsöl20 g
-
Himalaya-Salz½ - 1 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
1 g
Kalorie
710 kJ /
170 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brot backen
70 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Nektarinen-Holunder-Eis
12hod.
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4hod. 15min.
Karamell-Bonbons
2hod.
Erdbeer-Eis
12hod. 30min.
Schokolade schmelzen (im Varoma)
20min.
Kaffee mahlen
5min.
Birnen-Thymian-Speckbrötchen
15hod.
Walnuss-Krokant
1hod. 30min.
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14hod.
Spinat-Grieß-Serviettenknödel
1hod. 10min.
Erdnuss-Karamell-Eis
2hod. 30min.
Karamell-Popcorn
40min.