Zařízení & příslušenství
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)4
-
lemon juice only1
-
brown sugar20 g
-
vanilla extract2 tsp
-
fresh blackberries200 g
-
milk300 g
-
single cream200 g
-
caster sugar75 g
-
egg yolks from medium eggs3
-
brioche slices, stale8
-
rum1 Tbsp
-
unsalted butter50 g
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
3138 kJ /
750 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
87 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Heavenly desserts
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Apple sauce
20min
Buttercream icing
5min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Meringue Ghosts
12h 25min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Granola
1h 40min
Individual Vanilla Cakes with Raspberry Jam Topping
1h
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1h
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min