Zařízení & příslušenství
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)4
-
lemon juice only1
-
brown sugar20 g
-
vanilla extract2 tsp
-
fresh blackberries200 g
-
milk300 g
-
single cream200 g
-
caster sugar75 g
-
egg yolks from medium eggs3
-
brioche slices, stale8
-
rum1 Tbsp
-
unsalted butter50 g
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
3138 kJ /
750 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
87 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Heavenly desserts
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9hod. 15min.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min.
Apple Sauce
15min.
Chocolate-dipped Fruit
50min.
Buckwheat Crêpes
30min.
Meringue Ghosts
12hod. 25min.
Flourless Chocolate Puddings
35min.
Sweet Shortcrust Pastry
35min.
Chocolate Mousse
3hod. 20min.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3hod. 15min.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1hod.