Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudding
- 300 g caster sugar
- 400 g full cream milk
- 70 g apricot jam
- 70 g unsalted butter, softened
- 280 g plain flour
- 4 medium eggs
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp balsamic vinegar
- 2 pinches fine sea salt
Sauce
- 200 g unsalted butter
- 200 g light brown muscovado sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2989 kJ / 713 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 457.5 mg
Alternativní recepty
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Buttermilk rusks
29h 25min
Malva pudding
50 Min
Milk Tart
8h 45min
Traditional bobotie
1h 30min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Malva Pudding
55min
Tin Can Mealie Bread
25 Min
Milk tart
3ωρ.
Biltong Scones
45min
Bunny Chow with Durban Curry
3ωρ.
Peppermint Crisp Parfait
2 godz. 25 min