Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 ½ oz white onions, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 17 oz green tomatillos, halved
- ½ oz serrano chili, seeds optional, to taste
- 60 oz water, divided
- 5 leaves fresh epazote
- 2 tbsp pumpkin seeds
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 2 tsp dried Mexican oregano, plus extra to serve
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- lime, to serve
- chili powder, to serve
- corn tostadas, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Cochinita Pibil
4h
Tortilla Soup
25 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Pan de Muerto
4h
Pork Tortas
2h 20min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Pozole Blanco
1h 40 min
Gorditas de Chicharrón
1h 40 min
Pollo Pibil
1h 30min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min