Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1825 kJ / 436 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Poulet sauce San Fernando
55min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Escalope de veau à la normande
1 Std.
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Bœuf aux champignons
30 min
Sauté de veau aux pleurotes
1h 5min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Mignons de porc à l'époisses
1 Std. 15 Min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min