
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais et un peu pour servir
- 1 échalote coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kcal / 1825 kJ
- Protein
- 61 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 4 g
Alternativní recepty
Bœuf aux champignons
30min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1hod. 10min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Escalope de veau à la normande
1hod.
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Bœuf à la ficelle
1hod. 5min
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Goulasch
50min
Emincé de dinde, châtaignes et champignons
25min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Filet de poulet sauce poulette
20min