Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pont-l’évêque
- 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
- 1 échalote, coupée en 2
- 20 g de beurre
- 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
- sel
- poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de cidre brut
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1825 kJ / 436 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 godz.
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Sauté de porc au cidre
1h
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Escalope de veau à la normande
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Bœuf aux champignons
30 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min