Emincé de veau à la normande
TM6 TM5 TM31

Emincé de veau à la normande

3.9 ( 29 hodnocení )

Suroviny

  • 100 g de pont-l’évêque
  • 18 brins de persil frais et un peu pour servir
  • 1 échalote coupée en 2
  • 20 g de beurre
  • 700 g d'escalope de veau coupée en lanières
  • sel
  • poivre moulu
  • 200 g de champignons de Paris frais émincés
  • 100 g de cidre brut
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
436 kcal / 1825 kJ
Protein
61 g
Tuk
19 g
Sacharidy
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty