Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2865 kJ / 686 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 48 g
Alternativní recepty
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10min
Palette à la diable
1 godz.
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Stifado de bœuf
1h 30min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 godz. 20 min
Estouffat toulousain
2 godz.
Mijoté de porc au paprika
40min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 godz.
Blancs de poulet sauce chorizo
50min