Kompatibilní verze
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon Douanier Rousseau
50 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Colombo de porc
1h 20 phút
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Sauté de veau au chorizo
1h
Filet mignon au cidre
35 Min
Colombo de porc aux légumes
45min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 λεπτ.
Sauté de porc au curry
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Sauté de porc au cidre
1h