Kompatibilní verze
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Longe de porc à la riojana
50min
Mignons de porc à l'époisses
1h 15min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Poulet sauce San Fernando
55min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1u.