Kompatibilní verze
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de veau au chorizo
1h
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc au cidre
1h
Filet mignon au cidre
35min
Mignons de porc à l'époisses
1h 15min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min