Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux pour le moule
- farine de blé pour fariner
- 1 pâte brisée maison
- ½ boîte de poivrons rouges en conserve, égouttées et taillés en lanières
- 4 tranches de jambon de Bayonne, taillées en lanières
- 200 g de tomates entières pelées au jus, bien égouttées
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de brebis basque, type Ossau-Iraty, émincé en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1690.8 kJ / 404.5 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche lorraine
50min
Quiche au poulet, curry et champignons
45min
Quiche auvergnate
1h 20min
Quiche aux tomates cerises
1h
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Gratin de comté façon pudding
45min
Clafoutis au thon à la tomate
45min
Tourte du lundi
1h 5min
Cake au crabe
55min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Tartines gratinées de feta à la tomate
1h
Quiche aux poivrons et chorizo
1h 10min