Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux pour le moule
- farine de blé pour fariner
- 1 pâte brisée maison
- ½ boîte de poivrons rouges en conserve, égouttées et taillés en lanières
- 4 tranches de jambon de Bayonne, taillées en lanières
- 200 g de tomates entières pelées au jus, bien égouttées
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 2 pincées de poivre moulu
- 150 g de fromage de brebis basque, type Ossau-Iraty, émincé en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1690.8 kJ / 404.5 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte chorizo-tomate
1 godz. 15 min
Cassoulet express au chorizo
55 min
Tarte au poireau et saumon fumé
1 godz. 10 min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Quiche auvergnate
1h 20min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30min
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Pizza au fromage et aux lardons
1 godz. 30 min
Quiche aux poivrons et chorizo
1 godz. 10 min
Quiche au poulet, curry et champignons
45min
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min