Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les coques en chocolat
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La mousse de fruits exotiques
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème de coco
- 40 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 30 g sucre vanillé maison
- 1 mangue, détaillée en dés (1 cm)
- 2 fruits de la Passion, la chair uniquement
- 30 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 729.3 kJ / 174.5 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Coupelles de chocolat
2h 45min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2h 30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 godz. 50 min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Choux vanille-framboise
2h 30min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15ωρ. 30 λεπτ.
Délice pomme-speculoos
12h