Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La préparation de base
- 150 g de biscuits roses de Reims (18 biscuits env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
Le coulis de nectarine
- 2 nectarines, non épluchées et coupées en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 2 feuilles de menthe fraîche
Les blancs en neige
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
La préparation au mascarpone
- 250 g de mascarpone
- 10 g de sucre vanillé maison
- 4 nectarines, non épluchées et détaillées en petits dés
Le dressage
- 2 nectarines, non épluchées et taillées en fines lamelles
- 12 petites feuilles de menthe fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 970 kJ / 231 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines estivales
12h
Fraîcheur de nectarine
25 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30 min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35 min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Tiramisu framboises-fraises
3h
Verrine à la pomme
30min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min