Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre demi-sel bien froid coupé en cubes
- 50 g d'eau
- 2 jaune d'œuf
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 1 gousse d'ail
- 2 œufs
- 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 30 g d'huile d'olive
- 1 oignon (100 g) coupé en quatre
- 400 g de champignons des bois frais, coupés en lamelles
- 280 g de poulet rôti froid (environ 1/2 petit poulet)
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2127 kJ / 509 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45min
Croquettes de poisson
45min
Minipizzas façon pains au chocolat
3u. 15min
Petits chaussons fourrés
1 Std. 25 Min
Aumônière de moules aux petits légumes
1 Std. 10 Min
Tarte aux légumes et jambon
1h
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1h 45min
Miniquiches au poisson
2h 10min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1h 30min
Croquettes de jambon aux herbes
50min