Confiture de framboises au romarin

Confiture de framboises au romarin

4.5 27 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 bocaux

Suroviny

  • 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
  • 500 g de sucre à confiture 2:1
  • 1 sachet d'acide citrique
  • 2 brins de romarin frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Protein 3 g
Kalorie 2571 kJ / 614 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 12 g
Sacharidy 137 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...