
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 614 kcal / 2571 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 137 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24hod.
Gelée de framboise
6hod.
Confiture de cerises
6hod.
Confiture de prunes à l'armagnac
6hod.
Confiture pêche-myrtille
6hod.
Confiture de mirabelles
1hod. 20min
Confiture mirabelle-gingembre
1hod.
Gelée de groseille
35min
Confiture de cerises
2hod. 30min
Confiture d'abricots
6hod.
Confiture de fraises
6hod.
Gelée de fruits rouges
2hod. 45min