Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de framboises fraîches ou surgelées, préalablement décongelées
- 500 g de sucre à confiture 2:1
- 1 sachet d'acide citrique
- 2 brins de romarin frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture légère cerise-fraise
40 Min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture de figues
1h 30 min