Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'abricots frais, dénoyautés
- 600 g de sucre en poudre
- 50 g de jus de citron
- 100 g d'amandes émondées
- 20 g d'eau de rose
- 1 c. à café d'arôme d'amande amère
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3592 kJ / 859 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 176.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de fraises
6h
Confiture de cerises
2h 30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture de poires
6h
Confiture de figues
1h 30min
Confiture figue-romarin
50 min