Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de sucre roux
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de framboises, fraîches ou surgelées
- 200 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en deux
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 892.1 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Confiture de tomates aux épices
13 Std.
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min