Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kusy pečiva, z předcházejícícho dne, na plátky
- 400 gramů vody
- 500 gramů čerstvých hub (např. žampiónů, hřibů, lišek atd.), na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 3 vejce, velikosti L
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1161 kJ / 278 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lečo
45 min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1h
Bramborové placky
12h
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Karbanátky z hub
35 Min
Nádivka z cukety
50min
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1 Std. 40 Min
Houbová smaženice
20min
Vánoční Kuba
1 Std. 40 Min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min
Houbovo-smetanová omáčka
30min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min