Zařízení & příslušenství
Houbové karbanátky
Příprava 15min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
4 kusy pečiva z předcházejícícho dne, na plátky
-
400 gramů vody
-
500 gramů čerstvých hub (např. žampiónů, hřibů, lišek atd.), na kousky
-
130 gramů cibule napůl
-
1 svazek čerstvé petržele pouze listy
-
3 vejce velikosti L
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
11 g
Kalorie
1161 kJ /
278 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špekové knedlíky
50min
Nádivka z cukety
50min
Velikonoční nádivka
1h 35min
Hluchec
2h
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30min
Libečková sůl
5min
Houbová smaženice
20min
Vánoční Kuba
1h 40min
Kapustové karbanátky
50min
Dršťková polévka
1h
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Škvarkové placky
1h 10min