
Zařízení & příslušenství
Houbové karbanátky
Příprava 15min
Celkový 25min
6 porcí
Suroviny
-
pečiva z předcházejícícho dne, na plátky4 kusy
-
vody400 gramů
-
čerstvých hub (např. žampiónů, hřibů, lišek atd.), na kousky500 gramů
-
cibule napůl130 gramů
-
čerstvé petržele pouze listy1 svazek
-
vejce velikosti L3
-
soli1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého1 špetka
-
olej na smažení
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
278 kcal /
1161 kJ
Protein
11 g
Tuk
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Houbové variace
9 recept
Česká republika
Česká republika