Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kusy pečiva, z předcházejícícho dne, na plátky
- 400 gramů vody
- 500 gramů čerstvých hub (např. žampiónů, hřibů, lišek atd.), na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 3 vejce, velikosti L
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1161 kJ / 278 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Ovar s křenem
2 Std. 15 Min
Huspenina
2 Std. 25 Min
Špenátový koláč
1 godz. 10 min
Karbanátky z hub
35min
Kapustové karbanátky
50 min
Marinované papriky
55min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 godz. 25 min
Houbová smaženice
20 min
Lečo
45 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Moravské zelí
25 min