Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de harina de trigo sarraceno
- 16 g de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de azúcar
- 300 g de leche
- 2 huevos
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 400 g de bacalao ahumado en lonchas
- 150 g de huevas de salmón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 - 3 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 278.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boquerones fritos al limón
1 Std. 45 Min
Terrina de pavo con frutos secos
1 Std.
Milhojas de verduras
1 Std.
Terrina de verano
24h 20min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 Min
Tostas de rougail a la naranja con sardina ahumada
1 Std. 40 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Salpicón de lubina y gambas
50min
Empanadillas de puerro, salmón y queso cremoso
1 Std. 45 Min
Turrón de brie
2 Std. 15 Min
Tosta de champiñones, gulas y gambas al ajillo
15 min
Rollo de piquillo con rúcula y nueces
5h 30min