Turrón de foie y compota de lima

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
8 raciones

Suroviny

Compota de lima
  • 6 limas
  • 6 orejones de albaricoque
Ganache de turrón
  • 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 90 g de mantequilla con sal (a temperatura ambiente), en trozos de 2 cm
Turrón de foie
  • 200 - 250 g de foie mi-cuit de pato en bloc (congelado durante 1 hora)
  • 2 - 3 pellizcos de sal en escamas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 457 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 1665 kJ / 398 kcal
Tuk 32.5 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 10.3 g
Sacharidy 26.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...