Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lámina de masa de hojaldre (rectangular)
- 12 tomates cherry
- 2 cucharadas de vinagre balsámico
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1000 g de agua
- 100 g de queso de cabra fresco en trozos
- 200 g de crème fraîche
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 206.7 mg
Alternativní recepty
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 Std.
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Flanes de parmesano caramelizados
5h 25min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 godz. 30 min
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 Min
Costrada mixta
50min
Coca de sardinas
30 Min
Tarta trenza rellena de cerdo
40 Min
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15min
Saquito de camembert
30 Min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Hojaldre de setas y beicon
1 Std.