辣味肉糜蒸茄子

辣味肉糜蒸茄子

3.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
2 人份

Suroviny

  • 茄子 选择杭茄,切成10cm的长条
    350 克
  • 1 满茶匙
  • 去皮五花肉 切块后放速冻1-2小时
    80 克
  • 5 克
  • 15 克
  • 辣椒酱 建议选择李锦记
    30 克
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5.8 g
Kalorie 1429 kJ / 341.5 kcal
Tuk 31.9 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...