Zařízení & příslušenství
辣味肉糜蒸茄子
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
2 人份
Suroviny
-
茄子 选择杭茄,切成10cm的长条350 克
-
盐1 满茶匙
-
去皮五花肉 切块后放速冻1-2小时80 克
-
姜5 克
-
油15 克
-
辣椒酱 建议选择李锦记30 克
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.8 g
Kalorie
1429 kJ /
341.5 kcal
Tuk
31.9 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
创意中餐
20 recepty/-ů
Čína
Čína