Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Beeren, gemischt, TK, aufgetaut
- 300 g roter Traubensaft
- 1 Vanilleschote, längs halbiert
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 173 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25 min
Himbeergelee pur
20min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 min
Waldfrucht-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Erdbeerkonfitüre
30 min
Erdbeer-Grapefruit-Gelee
35 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Erdbeer-Gelee
1h
Beeren-Mix-Konfitüre
1h