Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g dunkle Weintrauben
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 4 Zweige Rosmarin (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 Min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 Min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 Min
Kirschkonfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1h 10min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 Min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min