Zařízení & příslušenství
京都排骨
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
4 人份
Suroviny
-
排骨 切段(約5公分)600 克
-
青江菜8 枝
-
蒜頭30 克
-
蔥 取蔥白,切段50 克
-
薑10 克
-
白醋1 茶匙
-
番茄醬4 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖20 - 25 克
-
水50 克
-
太白粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
34.509 g
Kalorie
2673 kJ /
638 kcal
Tuk
40.815 g
Vláknina
9.064 g
Sacharidy
31.878 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小館風情
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan