Zařízení & příslušenství
糙米排骨粥
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
水1400
-
糙米 預先淨泡2小時150 克
-
排骨 預先川燙去血水400 克
-
短梗米50 克
-
鹽 或依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
芹菜 切末20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
289.8 mg
Protein
23.1 g
Kalorie
16622.5 kJ /
397.7 kcal
Tuk
15.7 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
32.2 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan