Zařízení & příslušenství
豉汁排骨
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
豬肋排 切塊500 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
1 大匙 蔭豆豉豆豉 乾的2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
蔥 切蔥花,裝飾用10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.1 g
Kalorie
1499 kJ /
358 kcal
Tuk
24.3 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小美入門
15 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
超人氣港式點心
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan