豉汁排骨
TM6 TM5

豉汁排骨

4.8 ( 58 hodnocení )

Suroviny

  • 500 克 豬肋排 切塊
  • 10 克 蒜頭
  • 1 根 新鮮紅辣椒 去籽,切段
  • 2 大匙 豆豉 ,乾的
    nebo 1 大匙 蔭豆豉
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 大匙 醬油
  • 1 大匙 米酒
  • ½ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 太白粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 500 克 水 蒸煮用
  • 10 克 蔥 切蔥花,裝飾用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
358 kcal / 1499 kJ
Protein
24.1 g
Tuk
24.3 g
Sacharidy
9.7 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty