Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Rindergulasch, in Stücken (5 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 600 g Wasser
- 3 Lorbeerblätter
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 400 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1706 kJ / 407 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 min
Frikadellen mit Rahmgemüse
40min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1h
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Gefüllte Paprikaschoten
50 min
Schweinemedallions mit Romanesco
40min
Hackbällchen-Suppe
35min
Hack-Kürbis-Auflauf
1 godz. 20 min
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40min