Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g banana cortada em pedaços
- 160 g leite
- 15 g mel
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco (7 g)
- 150 g farinha de centeio, mais q.b. p/ polvilhar
- 180 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 15 g sementes de papoila
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1070 kJ / 256 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25 min
Pão de milho
1h 20 min
Barras de aveia, banana e morango
1h 25 min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Gelado de spirulina
16hod. 10min
Pão norueguês
55 min
Pão da terra
1sa 35 dk
Pão de batata
12h
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pãezinhos de cereais
2h