Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pernil de porco fumado (650 g aprox.)
- 1500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 200 g vinho branco
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g salsa
- 1 cabeça de alho cortada ao meio
- 100 g chalota
- 50 g vinagre
- 1 baguete torrada cortada em fatias p/ servir
- Mostarda à antiga q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1707.8 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 324.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril do mar
45min
Foie gras - Figado de pato
20h 35min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1u.
Cheesecake de chocolate a vapor
1u.
Empadão de polvo
Žádné hodnocení
Risoto de vinho de Carcavelos
1u.
Gelado de Dom Rodrigo
13h
Empada de caça
48h
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Gratinado de aipo com cherne
45min
Gelado de abacate
8 godz.
Sopa de cação
40min