Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 600 g peito de frango cortado em cubos
- 10 g concentrado de tomate
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- ½ limão, só o sumo
- 50 g queijo parmesão
- 5 dentes de alho
- 60 g azeite
- 600 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1000 g leite
- 120 g farinha
- 50 g manteiga
- 10 g mostarda
- 1 pitada de noz-moscada
Crepes
- 500 g leite
- 200 g farinha
- 2 ovos
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 pitada de sal fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2132 kJ / 510 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Tarte com base crocante de arroz
1 godz. 45 min
Molho béarnaise
15 Min
Arroz com carne picada, feijão-verde e especiarias
1h 40min
Hambúrgueres de peixe
24h
Soufflé de peixe
1h
Bolo merengado de avelã com natas e framboesa
35 min
Argola de carne picada
1h 40min
Rolo de pescada e salmão
1h 15min
Empadão de arroz e carne
1h 15min
Bacalhau espiritual da Sena
1h 35 min.
Bacalhau com “natas”
50 min