Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga, q.b. p/ untar
- 300 g leite
- 20 g açúcar mascavado escuro
- 5 g sal
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g gérmen de trigo
- 200 g farinha de centeio
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g passas de uva
- Sementes de sésamo pretas q.b. p/ polvilhar
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Pão de leitelho
18h
Pão de cerveja
1h 15 min
Pão de iogurte
50min
Pães de centeio
2h 10min
Pão norueguês
55min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão da terra
1h 35 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1j 55 menit
Pão de forma integral
2h