Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g amêndoa c/ pele
- ½ c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de gengibre em pó
- ½ c. chá de noz-moscada moída
- ½ c. chá de erva-doce
- ½ c. chá de pimenta da Jamaica em pó
- 250 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 pitada de sal
- 300 g mel
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 tangerina, só a raspa
- 2 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1041.5 kJ / 248.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 55.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2 Std.
Pão de fruta
2 godz. 55 min
Bolo de alfarroba
50 Min
Bolo de avelã e café
40 Min
Pão de iogurte
50 Min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Pão norueguês
55min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3u. 15min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Bolo da partilha
45 Min